Och då kör vi igen då för att folk MISSTOLKAR!

Blir så jävla trött på alla som inte läser inlägget utan hoppar upp på rubriken. LÄS allt så misstolkas inget och låt min familj vara ifred från detta!!!

Igår kväll satte vi oss i hotellets bar för att äta och dricka. En skön catch up med ML som vi inte sett på 6 månader! Det blev sån mysig kväll och slutade med att ett manligt sällskap bjöd på allt. Skit gulligt! Och nej det var bara trevliga och sociala och inget mer, vanliga amerikaner. Bartendern gjorde sina tricks o han var grym 🙂

Jag sov med ML.

Så vad tänker ni nu? Jag bryr mig inte! Men jag bryr mig när någon ska blanda in min familj och dra det ena slutsatsen efter de andra. JAG är i NY! Min familj är hemma.

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *