Bråk, våldtäkt, hembränt, brand…min Valborg!

Valborg. Mina föräldrars bröllopsdag, fast dem inte ens är ihop typ. Gråmulet och kallt. Festen känns långt borta, vad ska jag egentligen fira? Nu i vuxen ålder har jag så mycket att berätta och varna om, läs & lär:

Minns en Valborg när jag var på en tidig hemmafest, det var ös och musik och massa öl och cider. Tror jag gick på högstadiet…?! Gick in på festen och försökte smälta in bland alla coola.
Jag var aldrig den coola. Drack inget men rökte cigg, dansa och hade kul!
Polisen kom och alla fick panik! Jag sprang upp på övervåningen och hoppade ut på taket med min kompis och väntade på lugnet innan vi skulle klättra ner. Jag var skit rädd men gillade spänningen.
Vi hörde skrik och gräl från gården och nedre planet, vi låg ner på taket och kollade på himlen, villan hade tre våningar så det var högt. Föräldrarna kom hem, vi såg när det parkerade, då blev det lite tystare. Sen stängdes dörren och vi smög nerför en vägg och kröp iväg via bakgården. Sjukt!
Polisbilen va kvar. Kan inte varit kul för den som hade festen…

Träffade upp alla som blivit utslängda från festen. Vi drog vidare till en annan fest. Det var ännu mera stök, många nassar och än idag fattar jag inte hur jag hängde med dom, ehhh jag var ju lixåm ”blatte”! Haha!!!

Well…den festen slutade illa. Det började brinna och minns att en tjej blev våldtagen på festen, hemskt! Alla drog åt olika håll. Jag sprang genom skog med några kompisar och hamnade till slut vid en liten insjö.

Vi gjorde en liten brasa, badade och frös som fan. Någon visste ett ställe där vi kunde få tag på cigg och hembränt. Så vi drog dit. Hem till en äcklig gammal gubbe som sålde fulsprit till ungdomar. Han saknade 2 fingrar och hade knappt några tänder kvar. Men vi gick därifrån med allt. Jag drack fortfarande inte och tur det, för ena killen i gänget började kräkas och tappade synen. Vi ringde ambulans och drog därifrån så polisen inte skulle ta fast oss för den olagliga spriten. Vet inte om han klarade sig, minns inte.

Vi var ett gäng på 8-10 pers som inget hade att göra, bara drev runt och ville få tiden att gå. En av killarna började bråka med en annan och det spårade ur totalt! Ingen kunde stoppa dem och tjejerna bara skrek. Det slutade med en bruten hand och tänder som far ut. Vi ringde Ambulans igen…

Två fester, en brand, en våldtäkt, misshandel och en som blev förgiftad. På en kväll!

Varma mackor och Oboy hemma. Mamma väntade alltid. Jag var nästan alltid i tid hemma. Aldrig full. Men full av hemligheter och sjuka händelser. Jag har haft tur! Att inget hänt mig fast jag varit på dåliga ställen! Kanske bra att veta att bara för att svanen ser lugn ut på vattnet så är det mega fart på benen under ytan.

Ta väl hand om er och era barn ikväll! Kolla vart det ska, håll dem nära er. Tänker på filmen ”Stand By Me” där ungdomarna flyr hemmet för att se världen och det är kaos, lycka, ångest, fynd, glädje o tårar. 

Se den 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *