Permanent hårborttagning!

Jag håller ju på med en permanent hårborttagning under armarna och i tisdag när jag var på möte med Victus så undrade de såklart om jag ser skillnad efter min första behandling?

Jag gör en behandling med Cellox, en helt smärtfri behandling som går fort oxå 🙂 Iom att jag har för vana att alltid raka mig när jag duschar, dvs minst en gång om dagen så har jag inte märkt något. MEN…. nu efter mötet har jag inte rakat mig… och 2,5 dag senare så är det självklart lite hårstubb, men i stort sett ingenting.. PÅ EN BEHANDLING!! Helt amazing…. dock ska tilläggas att jag har en väldigt liten behåring under mina armar.. hahahah.

Min andra behandling ska jag göra den 22 maj 🙂 och totalt har jag 5 behandlingar!

Det är med Victus jag och Emma ska göra ett sköhetsevent den 21 maj. Det kommer bli en fantastisk kväll med massor med överraskningar, många bloggare, många inom skönhetsbranschen… det kommer bjudas på mat och dryck och alla får även en välfylld Goodiebag. Det är den jag jobbat för i veckan, att få in sponsorer och kan stolt ge er en sneak peak på att Prestige solglasögon skänker ett par nya glasögon till alla 🙂 Sen har vi massor med flera härliga sponsorer, men håller lite på dem ett tag 🙂

Under kvällen kommer man även ha chans att vinna någon av dessa fina behandligar:

Cellox som bland annat reducerar ytliga blodkärl, hårbortagnin och pigmentsfläckar.

Fraxium  som är hudföryngring 

Omorphia som är fettreducering och den behandlingen som jag ska testa 🙂

Ha en fin kväll,

Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *