Ledsamhet…

När jag vaknade upp efter min powenap… om man får kalla 1,5 tim sömn för powernap?… hur som… när jag vaknade upp så kände jag en ledsamhet inombords. Först kunde jag inte komma på varför, vad var det som tyngde mig?

Sen när jag kom ner i varv så insåg jag att det är allt som hänt sista tiden, och då handlar det inte om mig… Har allt för många i min närhet som är med om fruktansvärda saker. Senaste veckorna har mina nära förlorat sina familjemedlemmar, de har fått diagnoser att de har en begränsad tid att leva. Någon har fått veta att den måste sluta med sitt yrke för att kroppen kommer gå sönder… vad gör man då? När de man pluggat för och brinner för blir din största fiende?

 

Att känna sig hjälplös mot de som behöver hjälp är fruktansvärt… 

 

//Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *