Event, beautyboxbyrisne!

I kväll mötte jag upp Emma, Camilla och Susanne för ett glas vin och skvaller innan eventet, super trevligt och mycket skratt!

Vi var inbjudan till beautyboxbyrinse där de pratade om senaste inom fillers, botox, hudföryngring och hårborttagning!

Det bjöds på champagne, snittar, ost och kex! Suuuuuper trevligt måste jag säga! Härliga människor som anordnade det och man ville typ boka allt 🙂
Jag testade en behandling med permanent hårborttagning under armarna och har nu bokat 4 behandlingar till…man behöver ungefär 4-10, så hoppas på att 5 räcker för mig 🙂 Sååååå skönt att bli av med allt hår 😉 dessutom fick vi en grym rabatt!

Gjorde även en hudanalys, inte så skoj.. Man sticker in huvudet i en maskin så ser dom ALLT! Jag hade väldigt lite rynkor, hade bra elastitet, bra fukt…, MEN… liiiite förstorade porer 🙁 hahaha, tydligen väldigt vanligt! Man fick även veta sin riktiga ålder i hyn…. Hahahaha!

Med mig hem fick jag en goodie bag fylld med prover från Decleor, dermalogica och carita… Samt en massa erbjudanden. SJÄLVKLART fick jag även med mig en att lotta ut till er läsare 🙂

Lägger upp bild samt ”regler” för det inom kort så håll er uppdaterade..

Strax hemma och då ska jag stupa i säng!

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *