Sista dagen på jobbet :)

 I dag var min sista dag på Tele2, med vemodighet åkte jag för sista gången tunnelbanan till Kista… promenerade till kontoret med solen i ögonen och var faktiskt… bakis…. går kvällen gjorde sig påmind!

När jag kom till kontoret hade jag ett paket på min plats… från underbara Hanna, henne kommer jag sakna massor.. i paketet fanns en tavla, på godis… de är internt 🙂 Fina du <3

Förmiddagen gick och vid strax innan 11 ringde min kompis Jessica, vi pratade ungefär en 30 min och jag reagerade på att hela min avdelning gick, men inte mer med de…. när jag la på säger Madde… ÄNTLIGEN, trodde aldrig du skulle sluta prata.. kom med nu.. jag följde med och det visade sig att min avdelning (plus fina Niklas) dragit ihop en avtackning… TROTS att jag avsagt mig de, HATAR avtackning. De hade köpt helt fantastiska blommor…. vita blommor är min favvo 🙂

Sen fick jag ett års premuration på tidningen driva eget, en Tele2 arena mössa, en super fin skål från Orrefors, lite kort från arenan, en bok och massa annat… Fika och kaffe. Jag blir ju så känslomässig så började nästan gråta 🙁

Har haft fina kollegor, inte därför jag slutat men tror ni börjar fatta varför jag slutat… ska berätta så småningom men ni kan läsa det mellan raderna.

Samtidigt som jag började på arenan började min kollega Fredrik, vi har jobbat tillsammans ganska mycket, slitigt och haft as kul lika ofta som vi svurit… ni som jobbar med event vet vad jag pratar om 🙂 Han kom dessutom med en till present från bara honom… underbara Fredrik…. han är den finaste människan jag lärt känna, så godhjärtat och jag hoppas att han är en vän för livet. Han vet saker om mig som många inte andra vet…. och vad fick jag? Jo en body lotion från Chanel… fina, omtänksamma Fredrik 🙂

Jag kommer sakna många av mina fina kollegor men vet att jag kommer hålla kontakten med några av dom <3

Jag är överväldigad av alla presenter och hoppas att jag kommer ha kvar dom i livet 🙂

Hann hem och lämna allt innan fredags kvällen gjorde sig påmind, mer om det i morgon… ni ska jag sussa.

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *