AW på finestkontoret :)

I går efter min fantastiska sista dag på jobbet skyndade jag mig hem och lämna alla presenter innan jag begav mig för att möta upp fina Sara. Vi skulle på en Workshop på Dancing Queen med en Pole instruktör som heter Charlie Wagner, hon kommer från USA och är riktigt duktig!

Denna workshop var den absolut bästa jag varit på, det var en bra nivå och hon verkligen lyssnade in oss vart vi var och vad vi ville lära oss. Vi fick grymma styrkeövningar och en stretch för axlar och rygg samt tre nya trix att öva på 🙂 Vi satte faktiskt några så det var lite kul… I dag ser jag några blåmärken… heeeeelt sjukt att man kan bli glad över de 😉

Direkt efter mötte jag upp Emma, http://www.finest.se/userBlog/?uid=5333&beid=2626744 i kungsan och vi promenerade till finest kontoret.

Vi möttes av en massa gottiheter…
 

Jag drack en ny dryck, as god med persikasmak.. denna kan vara en höjdare i sommar 🙂

Det var en hel del topp bloggare, jag är ju ganska dålig själv på att läsa bloggar och vet inte riktigt vilka alla är men Emma tog väl hand om mig, presenterade mig för de flesta då hon typ känner alla 🙂 Alla gratulerade oss till vinsten och tyckte vi var värda det.. helt sjukt! Kul att komma in i toppblogg gänget men saknade min partner in crime på plats 🙁 Vi är ju thestoryof2 inte thestoryof1…..

Bland gästerna syntes, Simon Leisjö, Amandus och Marcelo från BB, Cornelia från farmen, Kilian och Emma såklart 🙂

Tusen tack Finest för en jätte rolig AW 🙂

Efter AWn var både jag och Emma döhungriga så vi gick först till sturehof och drack ett glas vin innan vi hamnade på Story.
Biff till mig, den var helt magisk…

Lite senare än jag tänkt kom jag hem vilket resulterat i att jag i dag är jätte trött…. Nu ska jag iväg och köra klass, en möhippa… sen blir det nog en siesta på soffan för att orka med kvällen 🙂

I kväll blir det middag med härliga människor…. shit vad min vecka varit galen!

Kärlek,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *