Har sån lust att bara….

Gå på en beach och känna vinden i ansiktet och höra vågorna. Shit vad jag saknar den friheten nu med att känna mig FRI från alla måsten, mer än jag gör just nu. Denna dag är super stressig och jag är så sjukt ostrukturerad idag med alla mina privata saker, det blir som vanligt ikväll: SPONTANT! Med allt, brukar sluta bra då…

Halsen svider och ögonen rinner, en dos förkylning på G? Lite bubbel på det kommer nog göra susen, jag får bunkra upp med Resorb då jag tror att partypinglorna kommer festa till idag. Har ju en arbetsdag imorgon, den blir rolig 😉

SHIT jag ligger efter nu. Yaz är en pajjas i planeringen, Marie jag behöver dig sen idag för att strukturera upp mig själv och allt annat runt! Bra att ha ett projektledaproffs till vän när man själv är ett strulmonster. 

Nä hörni, solen skiner och ja känner kärlek i luften men jag saknar att ha tomma tankar och värmen så nu ska jag visst drömma mig vidare till beachen igen…

Håll tummarna för oss ikväll 🙂 Jag hoppas lite att vi (inte) ska vinna så jag slipper gå upp på scen. Så det kvittar verkligen, jag ser framemot att umgås med er girls!


Kram

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *