Fira :)

Hemma från jobbet i dag oxå men jobbar hemma iaf, mår myyyycket bättre 🙂 Tog mig en lite promenad nyss bort till liljeholmstorget och köpte en flaska Champagen, i kväll ska vi fira!

Var så skönt att komma ut en sväng och få frisk luft, inte varit utanför dörren på 3 dygn typ!

Vad ska vi fira? Jo vi ska fira Yaz låt, hennes cover och att hon vågat 🙂 Jag ska få höra låten nu när den är klar, hörde den för några veckor sen men då var den inte helt färdig så är väldigt förväntansfull! Vi ska välja bild till hennes omslag oxå….. Dock kommer jag ta det väääldigt lugnt med skumpan, mår ff sådär men i morgon ska jag iaf in på kontoret.

Helgen är oxå på ingång, blir en väldigt lugn helg för mig, måste jobba ikapp de jag inte hunnit nu när jag legat sjuk.

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *