Sweet Dreams

Hur känns det att sova som mig? Ungefär som på bilderna, blandat med magiska ting, mjuka toner, lite mystik och alltid drömma om ngt vackert. Jag älskar natten och att vara i den. Kunde jag sova under bar himmel så skulle jag det. Eller med panorama vy över storstan, det är magiskt.

Mys kväll med hund o dotter, sovandes bredvid mig i sängen, den ena snarkar och den andra drömmer och små skäller på en katt i sin dröm…underbara små ting…älskar mina barn <3

Kollade på film med 34 pauser. Erkänner lite koncentrationssvårigheter typ. Ibland känner jag mig lite disträ, lite hopplöst och onödigt stressad över absolut ingenting alls. Lite blurrigt, oklart, ofokuserat. (Jag är nykter! Haha!)

Ska drömma sött inatt. Om jag får sova. Behöver det…!

Sweet Dreams
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *