Multitasking!

Fan jag är så bra på att dubbelboka och se till att alla går bananas på mig 🙁

Sorry…det är så jag är, och kommer nog alltid att vara om jag är realistisk mot mig själv.

Min kalender synkar inte med mig. Det är fel på den. Speciellt när min dotter haft telefonen så försvinner både kontakter, planering och jag får massa konstiga grejer på fejjan från folk som tror jag blivit tokig, men det är min 3 åring. Sorry…

Stressad, uttråkad och obalanserad just nu. Konstig kombo. Inte nöjd med mycket av de jag åstadkommer. Tänkte bunkra upp med färg och penslar ikväll efter jobbet och sitta ner med musik och njuta av en middag, måla och försvinna iväg…tills jag kom på att jag har ett styrelsemöte ikväll. Faaaaan! Sist glömde jag gå på den så nu måste jag gå!

Känner mig som en octo-mam haha!
Trodde jag kunde hantera tusen saker samtidigt men börjar tvivla på det.

Bromsa…

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *