Challenge me or go home!


”Rules are made to be broken”
– Bra att påminna sig själv om de uppenbaraste till att komma längre än vad ramarna sträcker sig till!


Känner av en rejäl seg måndag och jag är inte helt vaken ännu. Ny månad, ny vecka och nya utmaningar att klara av!

Jag har ngt att bita i nu, dels min träning som fr.o.m. nu inte kommer utebli, min passion till att skriva och måla kommer jag ge mer plats för och så ska jag utmana mig själv i att alltid gå steget längre än vad jag har planerat eller de jag känner för. Ett steg längre blir kul att se vad de ger! 

Älskar att bli utmanad. Det är då jag blir lite arg och det är då jag gör det lite bättre, lite hårdare, lite mer och mycket starkare när jag kommer ut och ser framstegen.

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *