Dejta eller inte?

Jag är ganska försiktg med att skiva ut om mitt kärleksliv här i bloggen. Bara ett fåtal gånger har jag berättat om jag träffat någon eller om jag ska på dejt osv…

Mycket med respekt för den andra, framför allt om jag har denne på FB, då jag alltid publicerar mina länkar via FB.

Helt ärligt så gillar jag inte att dejta, jag tycker det är jobbigt! Så fort någon försöker bjuda ut mig så skyller jag ifrån på att jag har för mycket just nu, mycket jobb eller någon annan dålig bortförklaring…. sen rinner de ut i sanden. Jag är mera för att lära känna någon som vän och sedan utvecklas det till något mera. De senaste jag har haft en längre relation med har varit precis så… jag har lärt känna dem som vän och sen har det vuxit fram… 🙂

 

Men hur jag än vrider och vänder på det så inser jag ju att HAN kommer ju inte knacka på min dörr 🙂 Så nu jäklar ska jag vinna min rädlsa för att dejta och kasta mig ut på vattnet…. redan nästa vecka har jag två stycken faktiskt! Nya, dejtbara Marie är i farten 😉 hahahahahaha…

 

Men detta betyder jag behöver Er hjälp, vad är den perfekta dejten? Jag har som regel att alltid ses på offentliga platser, inte hem till någon och laga mat.

Jag gillar mest när det är en aktiv dejt, dvs att man gör något och första gången ska den vara tidsbegränsad… då menar jag en lunch eller liknande. På så sätt så vet man att det bara är en timme OM det skulle kännas helt fel och känns det fantastiskt kan man ses igen… på en längre dejt!

 

Vad är era erfarenheter? Har ni varit på en perfekt dejt som ni vill dela med er av?

Kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *