Dance baby dance!

Så skönt! Har sovit länge och om jag kunnat så skulle jag sovit ännu längre! Gårdagen var rolig, vi körde som sagt ett dansspel och det var så sjukt roligt när man ser sig själv, man ser ut som hej-kom-o-hjälp-mig haha!

Ost o skumpa till att börja med. Middagen blev rödvinsbrässerad oxkind som hade badat i en gryta i flera timmar. Till efterrätt åt vi kaneliserade äpplen med vaniljglass.

Känner mig utmattad och trött fast jag är utvilad. Tror det har att göra med en väldigt intensiv förra vecka, ingen träning och onyttig mat o alkohol. Usch nääää idag står milen på schemat, inköp av nyttig mat och förbereda inför nya veckan.

Först Fjärilshuset 🙂 Ha en underbar söndag i det fantastiska slask vädret!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *