Arg, ledsen och besviken :(

I går hade jag ett till genomförande, projektlett en intern konferens. Började 6:30 på morgonen så när klockan närmade sig 23 var jag trött och åkte hem. Allt gick såååå bra, allt bara flöt. Under middagen blev jag uppkallad på scen och gick blommor 🙂 till underhållning hade vi David Batra som var fantastisk…

Idag har varit en konstig dag, jobbat halvt då jag varit på äventyr hela förmiddagen och har gått klass för hon som vann VM i Pole Dance förra året. Hon var GALEN, så jävla grym!!
Klarade inte ens hälften men kul med inspiration och ha saker att jobba på 🙂

Polen gör mig hel, jag får energi och mår som bäst när jag är där. Men idag har min ledsamhet och besvikelse lyst igenom… Inge varit mig själv… Men de ska inte knäcka mig, jag ska kämpa!!

Helgen på ingång och massa kul planerat. Redan i morgon torsdag ska jag på matlagningskurs, detta är ytterligare en jobbgrej som jag styrt. På fredag AW, lördag kör jag klass sen födelsedagsfest för Mikaela. Söndag= vila, sova och rå om mig själv!

Nu inväntar jag paradise hotell med att mysa med min katt som jag försummat lite!

Kärlek,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *