Kreativa tisdag

Om man tolkade min tankeverksamhet i en bild så skulle den se ut såhär:

Från att jag slår upp ögonen om inte lite innan till o med, så är min kreativitet igång. Kan lixåm inte stoppa det direkt…så ibland dyker det upp idéer på ngt jag vill göra, de kan vara en resa eller en känsla jag vill uppleva, ibland är det en refräng till en låt, eller en text om/till/för ngn, och ibland är det en lösning på ngt jag inte avslutat. En bild kan dyka upp och då tecknar jag oftast ner den. You name it! Allt kan komma och det har nog att göra med hur jag sovit.

Jag vet att jag ska ge mer tid till min kreativa yasmina sida, den glöder ju…

Idag har jag en sån dag då jag bara kommer på saker, jag borde sitta med en blank canvastavla nu och ha på lite klassisk musik. De hade nog blivit årets vackraste målning för mig. Eller låt mig ligga ner i soffan med penna och papper, då hade min första bok fått sina första sidor.


Men jag dödar den högra hjärnhalvan idag med massa tråk göra istället. Måsten.

Veckan är annars fylld till max! Idag är nog enda lugna dagen, sen kommer allt. Har massa kul att se framemot, både jobb o privat. Min koncentrationsförmåga är inte så skarp nu, dags att hälla i mig kaffe och lite frulle!

Vilken hjärnhalva är du som person? Testa via länken:  http://www.tordwall.se/HvsV.htm

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *