Fira o fest – bilder!

Firade vackra kusinen igår, det blev en bra fest! Tack för den 🙂

Kvällen började på rest Habib med världens godaste tunisisk buffé! Dit ska jag igen helt klart.
Hängde mest med syrran som jag för sällan gör. Det vart ett par (för många) drinkar och dans innan jag lämnade festen. Åkte till Storstad och mötte upp lite folk, sen kom Marie, vi hängde kvar en stund, sen Donken för mat, eftersnack och skratt, allvar och ett par sanningar. Bra grejer!!!

Hemma i god tid innan solen gick upp. Vaknade lagom innan 11 och kröp ur sängen…galet seg idag, men klart värt det!

Skridskor i Kungsan och frös halvt ihjäl, sjukt kallt idag!!! Ikväll blir det lugna puckar, mat och häng i soffan till en film. Längtar..! Vill inte ens tänka på en ny vecka som ser ut att vara fullsmockad med aktiviteter.

Trevlig kväll på dig!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *