Hejdå helgen!

Kollade på filmen Captain Phillips och har bitit på naglarna i några timmar, så spännande film, och bra och verklighetsbaserad.
Klarar knappt av action längre, skräck kan jag inte ens blicka på, undrar om det har med åldern att göra…? Hehe, länge sen jag satt med händerna framför ögonen o kisade igenom, som ett litet barn gör. Otroligt att jag kollade på hela filmen, brukar inte kunna koncentrera mig så länge.

Kollar min kalender inför veckan, oh shit, det blir en intensiv vecka men en kul sådan. Allt blir väl typ vad man gör det till så jag kör på som vanligt, Yaz style, jag brukar vakna till runt lunch ändå så har ju halva dagen passerat, alltså går mina dagar så sjukt snabbt!

Nu ska jag måla om naglarna. Halva lacket försvann till filmen. Sov sött o hoppas du får en bra start på nya veckan 🙂

Hejdå till denna helg!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *