Åre memories

Skidresa bokad till Åre! Skid kul 😉 förra året blev det nästan skilsmässa när jag blev tvingad att åka ner för en backe fylld med puder och jag hade inga avancerade skidor på mig så jag åkte ner i snön direkt efter mina första fem meter!

Min man tyckte att jag skulle ”kämpa lite mer och inte ge upp så lätt”! Ska han säga som inte ramlade fjorton gånger och hade snö innanför jackan och upp över öronen! Jag kände mig helt handikappad, orörlig och var så förbannad på allt som var vitt!
Medan gänget hade åkt ner och stod och väntade på MIG så såg jag upp i himlen mitt i backen och önskade att någon kom med en pulka till mig!

Det slutade med att jag tog av mig skidorna som är största felet man kan göra i en backe. Men just då fanns inget annat än mord i mitt sinne! Det var iskallt och väldigt stelt mellan mig och skidbacken och även min stackars man som fick utså mitt raseriutbrott…”Vem har sagt att jag är en lätt kvinna att leva med? Vems jävla ide var det att åka ner för den här jävla skit backen med skit puder? Kolla inte på mig, åk ner! Jag går ner!”

Det minns jag…tror alla minns det…det slutade iallafall med varm choklad i värmestugan resten av dagen och ett löfte att aldrig mer utsätta mig för puderbackar…

Men det verkar vara glömt för nu drar vi dit igen!

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *