Söndagsrundan

Rundan på stan blev kort, ville bara hem till soffan och sova. Tyckte de var så tråkigt att kolla efter måsten så jag shoppade hudvård istället. Det blev en ny omgång av Biotherm av allt. Rent o lent, forever young…jag sminkar mig knappt så måste jobba på att behålla lystret. Gå till NK om du vill hitta bra hudvårdspaket på rean. 
Hittade lite schyssta möbler också, funderar på att byta ut stolarna vi har idag till dessa nya. Snygga? Det är ju så min stil! 

 

Och en ny lampa till vardagsrummet, gillade den, orkade bara inte slå till idag. Butiken ligger snett mittemot NKs ingång vid kort/papper. Under Gallerian typ. 

Nä men nu har vi sovit fram till 16.30 så det lär bli en lååååång kväll. Jag är rätt seg ändå, skulle tränat men motivationen alltså, den stack åt andra hållet. Jag sov istället…

Blir filmkväll och på sin höjd en kvällspromenad med Barry. Nästa vecka är fullbokad med allt! Blir skoj och mycket fokus.

Önskar dig en trevlig start på nya veckan!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *