Ditt horoskop, kul info :)

Tror ni på horoskop? Kräftan som jag är tror inte, fast ändå lite…

Jag har aldrig varit så insatt eller intresserad, känns rätt onödigt. Men sen snubblade jag över ett som jag tyckte var sjukt bra, det stämde till punkt o prick på mig. Fattar inte, hur kan man vara så pricksäker??? Sitter någon och analyserar och kollar hur månen stått under en viss tid, blir man verkligen den personen man föds i stjärnteckens tid? Well, its upp to you, jag vet bara att inget annat av de 11 horoskop som finns stämmer, förutom min egen, kräftan.

Snubblade över en rolig horoskop, har även klistrat in den seriösa efter denna roliga. Läs och kolla vad DU tycker. Haha, sjukt kul:

ROLIGA: 

CAPRICORN: The passionate lover

Love to bust. Nice. Sassy. Intelligent. Sexy. Predict future. Irresistible, awesome kisser. Loves being in long relationships. Great talker. Always gets what he or she wants. BY FAR the BEST in BED. Very sexy. Coolest. Loves to own Gemini’s in sports. Extremely fun. Loves to joke. Loves to be your first. So you’ll never forget. Smart.

AQUARIUS: Does it in the water

Trustworthy. Sexy. Great kisser. One of a kind. Loves being in long-term relationships. Extremely energetic. Unpredictable. Will exceed your expectations. Not a Fighter, But will Knock your lights out. Amazing in bed, THE BEST LOVERS, BETTER THAN EVERYONE!

PISCES: The piece of ass

Caring and kind. Smart. Center of attention. Too Sexy, DAMN IT. Very high sex appeal. Has the last word. The best to find, hardest to keep. Fun to be around. Freak in the sheets. Extremely weird but in a good way. Super good in bed. Good Sense of Humour!!! Thoughtful. A partner for life. Always gets what he or she wants. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet.

ARIES: The liar

Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not one to **** with. Erotic. Funny. Take you on trips to the moon in bed. Excellent kisser EXTREMELY sexy. Loves being in long relationships. Addictive. Loud. best in bed.

TAURUS: All of the above

Aggressive. Freak in bed. Rare to find! Loves being in long relationships. Likes to give a good fight for what they want. Extremely outgoing. Sexy as hell. Loves to help people in times of need. Outstanding kisser. Very funny. Awesome personality. Stubborn. Sexual as… Most caring person you will ever meet! One of a kind. Not one to **** with. Are the sexiest people on earth!

GEMINI: Does twosomes

Nice. Love is one of a kind. Great listeners Very Good in bed. Lover not a fighter, but will still knock you the **** out. Trustworthy. Always happy. Loud. Talkative. Outgoing VERY FORGIVING. Loves to make out. Has a beautiful smile. Generous. Strong. ULTRA SEXY. THE MOST IRRESISTIBLE.

CANCER: The cutie

MOST AMAZING KISSER. Very high sex appeal. Great in bed!!! Love is one of a kind. Very romantic. Most caring person you will ever meet! Entirely creative. Extremely random and proud of it. Freak in bed. Spontaneous. Great at telling stories. Not a Fighter, But will Knock your lights out if it comes down to it. Someone you should hold on to.

LEO: The lion in bed

Great talker. Sexy and passionate. Laid back. Knows how to have fun. Is really good at. Great kisser. Unpredictable. Outgoing. Down to earth. Addictive. Attractive. Loud. Loves being in long relationships. Talkative. Not one to mess with. Rare to find. Good when found.

VIRGO: The virgin

Dominant in relationships. Sexy. Someone loves them right now. Freak in bed. Always wants the last word. Caring. Smart. Intellectual. Attractive. Loud. Loyal. Easy to talk to. Hard to forget. Love at first sight. Everything you ever wanted. Easy to please. The one and only. Ultimate sexiness.

LIBRA: The lame lover

Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique sexiness. Most caring person you will ever meet! Amazing in Bed!!! Did I say Amazing in Bed? Not the kind of person you want to **** with. You might end up crying. The most irresistible.

SCORPIO: The sex addict

Can be mean. EXTREMELY sexy. Intelligent. Energetic. Predict future. Most erotic. (Freak in bed.) (GREAT kisser.) Always get what they want. Sexy. Attractive. Easy going. Loves being in long relationships. Talkative. The sexiest ever. Romantic. Caring.

SAGITTARIUS: The sexy one

Spontaneous. Horny. Freak in Bed. High appeal. Rare to find. Great when found. Loves being in long relationships. The one. So much love to give. Not one to mess with. Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique sexiness. Most caring person you will ever meet! Amazing in Bed!!! Did I say Amazing in Bed? Not the kind of person you want to mess with you might end up crying.

 

SERIÖSA: obs! LÅNG text, scrolle ner för att hitta rätt…

Egenskaper för Kräftan:

Omtänksamma Kräftan sätter familjen och vännerna i främsta rummet. En hemkär och förstående natur som värdesätter långvariga vänskapsband. I relationer och samarbete kan Kräftan vara försynt och försiktig, tassa lite som katten kring het gröt. En reserverad men samtidigt social natur. Kräftan är känslig för omgivningens reaktioner och söker uppskattning och bekräftelse.

Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen. Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen.

Vattentecknet Kräftan styrs av Månen. Det gör Kräftan sensitiv och lyhörd. En sökande känslomänniska med hjärtat på rätt ställe. Den som är präglad av detta vattentecken sträcker gärna ut en hjälpande hand. Den stora känsligheten gör att Kräftan är sårbar till sin läggning och tenderar att ta saker personligt. Samtidigt finns en outtömlig värme som Kräftan gärna delar med sig av. Det är viktigt för Kräftan att känna sig behövd och uppmärksammad, att få sympati och uppskattning. Med sin mjuka och förstående läggning får Kräftan många förtroenden och själsfränder. Den som är präglad av detta emotionella tecken söker sig gärna till roller där möjlighet ges att visa omsorg om andra.

En beskyddande läggning är kännetecknande liksom ett stort trygghetsbehov. Kräftan ställer alltid upp för en vän i nöd och behöver få uttrycka sitt rika inre liv. En kreativ ådra hör ofta till bilden. Intuitionen är stark och hemmet är Kräftans bas. En fantasifull och humoristisk känslomänniska, som gärna roar och pysslar om sina närmaste.

Genom att hävda dig på ett meningsfullt och trevligt sätt kan du motivera andra och, om det skulle behövas, på ett positivt sätt bemöta personer som vänder sig till dig för råd. Dina energireserver räcker väl till och så länge du prioriterar det som är viktigt kommer du sannolikt att lyckas. Denna orubbliga inställning gör att du får respekt och stöd från dem som står dig nära.

Du lyckas lägga uppmärksamhet på detaljer, inte ställa för höga krav, ro i land det du tar dig för och ta fullt ansvar för resultatet.

 

 

Egenskaper för Väduren

Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!

Du känner dig stärkt och att du kan ta mer ansvar både på arbetet och på hemmaplan. Se samtidigt till att inte överväldigas av antalet extra krav som tar upp din tid. Gör klart för andra var dina gränser går.

Om du utmanas försök att förlikas i stället för att dominera andra med en alltför självsäker inställning. Om du möter ökat motstånd kan du tvingas ompröva din inställning och undvik att skaffa fiender i onödan.

Egenskaper för Oxen:

Med kärleksplaneten Venus som stjärnteckenhärskare blir Oxen varm och sensuell. Oxen uppskattar skönhet och livets goda. I relationer och samarbete är Oxen sinnlig och lojal. En pålitlig vän som står med båda fötterna på jorden. Oxen är rejäl och håller sina löften. Oxen är i regel lugn, trofast och tålmodig, men mycket envis!

Eftersom god mat och dryck uppskattas ser man ofta Oxen i köket, på caféer eller restauranger. En livsnjutare som värdesätter kvalitet och komfort. Skönhetsplaneten Venus skänker Oxen en inbyggd känsla för färg och form. Ett intresse för kläder, inredning, dofter, blommor, konst eller musik hör till bilden.

Förutom en dragning till livets goda värdesätter Oxen trygghet och stabilitet. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta och praktiska aspekter noga vägas in. Alltför snabba förändringar brukar inte välkomnas. ”Man vet vad man har men inte vad man får” En bestämd läggning och god framförhållning är kännetecknande, likaså ett ekonomiskt sinnelag. Att skapa långsiktiga mål är naturligt för den stabila och jordnära Oxen, som brukar bygga upp en solid materiell plattform. Planeringsförmåga, tålamod och omtänksamhet hör tecknet till. Barn, djur och natur ligger denna välvilliga och ansvarskännande personlighet extra varmt om hjärtat.

Din ökade energi och uthållighet gör att du kan arbeta effektivt och med en viss nivå av påhittighet och skicklighet. Du behöver inte trycka på särskilt hårt för att få som du vill. Endast små förändringar behövs för att genomföra några av dina nya idéer och utveckla strategier som påverkar sättet som du kan förbättra dit liv på.

Du har full överblick över dina ambitioner och kan med lätthet ta snabba beslut. En djärv strategi gynnar även dina relationer, vilket aktivt förbättrar ditt kärleksliv.

 

Egenskaper för Tvillingarna:

Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor.

Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter. En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang.

Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till. Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten.

Försökt att inte ta på dig för mycket, även om du känner att du klarar av mer finns det en viss grad av inblandning i andras angelägenheter som bör hållas till ett minimum. Att alltid sträva efter att bekräfta dig själv är ett onödigt slöseri med energi; att i onödan riskera ditt välbefinnande till förmån för andra är ett misstag. Gör dig själv en tjänst: sluta att använda dina egna idéer och synpunkter samtidigt som du avfärdar andras.

Visa lite ödmjukhet och håll humöret uppe om du vill behålla ditt lugn och med det de flesta av dina vänner.

 

Egenskaper för Lejonet:

Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt.

Solen härskar över detta karismatiska eldtecken. På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat.

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen.

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs.

Du inspirerar andra med dina idéer och planer, din lugna och samlade inställning gör människor välvilligt inställda till dig och de har ingen anledning att sätta sig upp mot de framsteg och förslag som du lägger fram. Även förslag som du lägger fram på jobbet möts på ett positivt sätt, och kollegor, som tidigare varit svåra att hantera, är villiga att lyssna. Passa på att utveckla nya strategier som kan genomföras längre fram i tiden och som ger dig en grund för att ta dig igenom eventuellt svåra tider som möjligen kan ligga framför dig.

 

 

Egenskaper för Jungfrun:

Den typiska Jungfrun har en tjänande läggning och tycker om ordnade rutiner. Jungfrun är noggrann och flitig och har sinne för detaljer. I relationer och samarbete är Jungfrun pålitlig och ansvarskännande. Stark integritet hör till bilden, det gör att Jungfrun kan upplevas som reserverad och försynt. Hjälpsamhet finns i stora mått.

Jungfrun är en plikttrogen arbetsmyra som får mycket uträttat i det tysta. Den som är präglad av detta strävsamma tecken har en tendens att ta på sig mer arbetsuppgifter än nödvändigt. En väl inbokad agenda och en fulltecknad vardag hör till bilden.

Jungfrun eftersträvar renhet, både till kropp och själ. Ett välstädat hem med bra förvaringsmöjligheter är viktigt för Jungfruns välbefinnande. God framförhållning är naturligt för denna praktiska karaktär. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Pålitlighet och ansvarskänsla hör tecknet till. En Jungfru kan man lita på. En resurs i både arbetslivet och hemmet, som utför sina uppgifter med största noggrannhet.

Jungfrun är tålmodig och gör inte så stort väsen av sin person. En jordnära, sparsam och något försiktig läggning hör till bilden samt en strävan efter perfektion. Självkritik och analytisk förmåga är kännetecknande. Hjälpsamma Jungfrun är alltid beredd att ställa upp för andra och förväntar sig inga motprestationer, utan gör det av hjärtat!

Du är osäker på hur du på bästa sätt ska dra nytta av din entusiasm och energi, och använda din fulla potential. Det är viktigt att synkronisera dina aktiviteter, annars kan andra hamna på efterkälken. Detta gäller även ditt privatliv, du riskerar att tappa humöret och i stället för att anklaga din partner bör du tänka över din egen ställning, även om du har övertaget i diskussionen ska du se till att alltid vara rättvis.

För att lätta lite på trycket kan du ta en joggingtur eller motionera på något annat sätt för att minska frustrationen.

Egenskaper för Vågen:

Den som är född i Vågens tecken trivs i glada och festliga sammanhang. En social, utåtriktad natur med god förmåga att knyta kontakter. I relationer och samarbete är Vågen diplomatisk och hänsynsfull, rättvis och välmenande. Vågen är mån om att göra ett gott intryck och är svag för smicker. Uppmuntran och gemenskap är viktigt för denna tillmötesgående, charmiga karaktär.

Skönhetsplaneten Venus styr över tecknet. Vågen har en dragning till festligheter av olika slag, glitter och nöjen. En livsnjutare med ett glatt sällskapsliv. Vågen är angelägen om att det ska väga jämnt i vågskålarna, inget får bli fel, å ena sidan men å andra sidan. Ambivalens och ibland dubbla budskap hör till bilden. Vågen kan ha svårt för att fatta beslut och är angelägen om att inte trampa andra på tårna.

Vågen har ofta god smak och intresse för kläder eller inredning. Att dekorera och pyssla faller sig naturligt för denna estet. Vågen tycker inte om bråk och stridigheter utan föredrar balans och harmoni. Det finns inte så många singlar födda i detta romantiska tecken. Om Vågen känner sig ensam dröjer det inte länge förrän tomrummet är fyllt. Tvåsamhet och gemenskap är viktigt för samarbetsvilliga, mjuka Vågen. En smula fåfänga hör till bilden. Vågen söker uppskattning och bekräftelse och har ofta ett fördelaktigt yttre.

Smidighet och anpassningsförmåga finns i stora mått. Vågen är lättsam, humoristisk och underhållande, men blir lätt rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen har gott om list och taktik, och inga svårigheter med att linda andra runt sitt finger. En flexibel natur med glimten i ögat!

Dina dynamiska metoder främjar avsevärt alla projekt du tar dig an. Den nivå av effektivitet och omtanke som du visar förbättrar din ställning på arbetsplatsen och gör att du på ett tillfredsställande och diplomatiskt sätt kan hantera eventuella tvister. Använd det självförtroende du förfogar över på bästa sätt genom att visa lite hänsyn för dina vänner och de du bryr dig mest om, se till att de vet hur mycket du uppskattar allt de gör för dig och hur viktigt deras stöd är.

 

 

Egenskaper för Skorpionen:

Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt.

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen.

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!

Utsikterna är goda, utnyttja varje möjlighet att visa för andra hur engagerad du är. Du har förmågan att ange och definiera din synvinkel på ett övertygande sätt i alla typer av situationer. Försök att ta itu med så många olösta frågor och framtidsplaner som du kan.

Som med allt annat krävs en hälsosam balans, ta paus när du kan, en joggingtur på kvällen, en cykeltur eller långpromenad på landet hjälper dig att koppla av och varva ner efter en period med intensiva överläggningar.

 

Egenskaper för Skytten:

Den typiska Skytten är aktiv och frihetsälskande. Skytten har stort behov av omväxling och social stimulans. I relationer och samarbete är Skytten ärlig, rak och välmenande. Med sin ivriga, spontana läggning kan Skytten ibland av ren obetänksamhet vara lite klumpig och trampa andra på tårna. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken.                                                                                                               

Skytten är med sin optimism och välvilliga läggning duktig på att inspirera andra. Generositet och humor hör tecknet till. Strävan efter nya intryck och upplevelser kan göra Skytten en aning rastlös. Men Skytten bekymrar sig inte i onödan utan rusar glatt framåt mot nya äventyr. Här finns en stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet som leder in Skytten på spännande stigar.
Ett intresse för livsåskådningsfrågor brukar komma med åren. Skytten är en sökare som vill prova sig fram i tillvaron. Frimodig och djärv, men samtidigt bestämd och viljestark till sin läggning. Lyckoplaneten Jupiter styr över tecknet. Det gör Skytten till en glad optimist med siktet inställt på framtiden. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken slutar aldrig att längta efter nya spännande upplevelser. Skytten delar gärna med sig till andra av sina tankar och erfarenheter och är ofta en god pedagog.

Tänk stort och kanalisera din energi produktivt och upptäck hur mycket du kan uppnå på kort tid. Var noga med att undvika utdragna diskussioner som gör dig frustrerad och arg på dem som verkar sätta hinder i vägen. Självbehärskning gäller i allt eftersom ditt självförtroende kan göra att du tar på dig mycket mer än du kan hantera och din ganska vårdslösa inställning måste utnyttjas på ett mer praktiskt och genomtänkt sätt för att du ska lyckas.

 

 

Egenskaper för Stenbocken:

Stenbocken har god organisations- och planeringsförmåga. Stenbocken är metodisk och målmedveten, ansvarskännande och plikttrogen. En klippa för arbetsgivaren. I relationer och samarbete är Stenbocken lojal, principfast och pålitlig. En god vän att luta sig mot. Stenbocken står alltid med båda fötterna på jorden och håller sina löften.
Planeten Saturnus styr över tecknet. Det gör Stenbocken prestationsinriktad och en smula allvarsam. Stenbocken lämnar inget åt slumpen utan går alltid metodiskt tillväga. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta. Stenbocken föredrar planering och struktur, framför impulsivitet och alltför djärva chanstagningar. Stenbocken är känd för att vara bestämd och envis, i det närmaste orubblig i sina åsikter.

Den som är präglad av detta jordtecken är konsekvent i sitt agerande och sätter upp långsiktiga mål. Stenbocken värdesätter stabilitet och trygghet, och strävar långsamt framåt. Självständiga roller, förknippade med ansvar passar denna disciplinerade natur. Ambitiösa Stenbocken är inte den som ger upp i första taget. Uthållighet och tålamod finns i stora mått och en längtan efter att ”åstadkomma något” i tillvaron. En strävsam och effektiv arbetsmyra som skapar sig en god ekonomi och en trygg plattform.

Integriteten är stark och Stenbocken har ofta en behärskad, distanserad läggning. Ett stort kontrollbehov är utmärkande. Och skulle något, trots noggranna förberedelser, gå snett, har Stenbocken alltid en reservplan!

Lita på din intuition och försumma inte viktiga beslut som du måste ta. Du är självsäker och det är inte mycket som kan störa den styrka du visar upp i ett antal frågor. Om du ombeds att ingripa har du förmåga att medla i en konflikt.

Du löser eventuella problem som en idealisk medlare och din hjälp är mycket uppskattad. Det är viktigt att du sköter om dina egna angelägenheter. Du hamnar lätt på sidospår och du kan sannolikt försumma ditt eget förhållande, se till att inte falla i den fällan innan det är för sent!

 

Egenskaper för Vattumannen:

Vattumannen är ofta före sin tid och väljer att gå sina egna vägar. En egensinnig nytänkare som eftersträvar frihet och oberoende. Vattumannen är självständig och har ett stort frihetsbehov. Vattumannen ogillar inblandning från andra. Lyssnar gärna på råd, men gör i slutändan allting på sitt speciella sätt. Ofta mot strömmen, djärv, företagsam och idérik.

Vattumannen är en stor humanist som gärna engagerar sig i sociala frågor. En vid och framförallt brokig bekantskapskrets är kännetecknande. Vattumannen blir lätt uttråkad av det vanliga, monotona vardagslivet. Den som är präglad av detta lufttecken föredrar omväxling och har en dragning till udda, kreativa människor som har förmåga att leva efter sina egna normer.

Vattumannen har ofta annorlunda intressen och okonventionella åsikter och kan vara bestämd och oberäknelig. Vattumannen följer sina impulser och kan upplevas en smula nyckfull och rastlös. Många upprorsmakare, rebeller och trendsättare är präglade av detta tecken. En djärv och företagsam läggning är kännetecknande.

Planeten Uranus är tecknets härskare. Den enda planet i solsystemet som inte följer ett givet mönster utan har sina egna astronomiska regler! Det oväntade, originella sättet att förhålla sig till omvärlden är kännetecknande för Vattumannen. Envis och bestämd, hopplös att påverka och styra, men härligt uppfriskande med sin ungdomliga rebellanda och företagsamhet!

Gör det till något viktigt att spara energi. Du är onödigt benägen att slösa bort all överbliven energi på envishet och dåligt humör och på att bli upprörd över småsaker. Ta en paus för att tänka efter och ompröva vad som är viktigt och vad som inte är det! Det är möjligt att en avsiktlig konfrontation på jobbet eller i ditt privatliv är motiverad men det är viktigt att noggrant överväga situationen.

Du upptäcker att ibland är det nödvändigt att ta ett steg tillbaka för att få fram din synpunkt.

 

Horoskop för Fiskarna

 
 

Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat.

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja.

Även om du känner dig tvungen att arbeta dag och natt måste du koppla av då och då. Att vara ambitiös har fördelar och ger dig viss framgång, men du tenderar att bli allt mer impulsiv på grund av detta. Du riskerar väldigt mycket eller, ännu värre, äventyrar det stöd du får från andra.

Det handlar dock även om att ta hand om ditt välbefinnande och i slutändan din hälsa. Försök att hitta ditt inre lugn och använd den energi du känner på just de områden som gynnar dig allra mest!

 

Nu tar jag helg, ha det fint. Kramar!

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *