Jaaaaaaaaaaaa :)

Så jäkla lycklig i dag, har precis fått ett besked på ett projekt jag påbörjat privat. Kommer berätta ALLT när det är uppe och rullar på riktigt 🙂 Men spritter i kroppen… kanske blir 2014 de bästa året iaf *håller tummarna*

I dag var jag uppe 05:45… gaaaahhhhh! Kl 06:50 mötte jag min kollega Niklas och började denna dag med en filminspelning…. en sak ska ni veta, filminspelning är inte glamour! Stod ute i flera timmar och frös ihjäl nästan… Hur som, det är alldeles för tidigt och jag känner nu att jag är bra trött!

Direkt efter jobbet ska jag fixa naglar sen till Fam Osman på middag och vin 🙂 Ojojoj vad jag saknat dom så ska bli härligt att få träffa dom och höra om deras resa!

Nu hör jag tystnad… tagning så måste sluta,

Kärlek,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *