Borta bra men hemma bäst?

Bästa grannen som överraskar hemkosten med ett paket under granen!

Vi hade lite drama på flygplatsen idag! Först snodde finnarna vårt vin vi köpt i Indien som var taxfree-förseglat. Nåja, tur att det bara var ett par flaskor…Höll på att missa flyget hem också trodde vi.
Sen landade vi och barnvagnen kom aldrig. Den löser sig dock. Drama!

Skönt att vara hemma! Ser framemot att få sova i min sköna säng 🙂

Det blev inte mkt till shopping i Indien. Köpte tvålar och oljedofter och en fin elefant att ha doften i från flygplatsen…missade all riktig shopping, alla marknader. Nåja, Indien är jag inte klar med, vill dit igen och utforska andra delar. Återkommer med hela resan plus massa bilder 🙂

Nu blir det sova. Har lite sömnbrist.

Godnatt
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *