Bort med julen :)

Äter frukost nu??? Har nog aldrig hänt 🙂 Sov till strax efter 10 vilket tyvärr blivit en vana nu när det varit massor med ledighet!

Dagarna har sprungit iväg och jag har mest tränat 🙂 I fredags stängde jag jobbdatorn vid 15 tiden, det var så lugnt och sen åkte jag till studion. Har ju jobbat hemifrån hela julen så gick snabbt att ta sig dit. Jag skulle träffa Martina (vår naprapat) och träna lite sen behandling… Blev inte riktigt så 🙂 Jenny och Sara var där och busa så tittade lite på dem innan Martina kom. Jenny var kvar så vi busade allihopa, avslutade med 5 tabata övningar…. Oh lord vilken träningsvärk jag hade (och har fortfarande) i går morse.

Fredagskvällen tillbringade hemma på soffan med rökta räkor och plöjde Breaking bad!
Träningsvärken hindrade inte mig så drog till sats vid 11:15 på lördag förmiddag och mötte Jenny för Zumba, tyvärr fick jag inte plats så fick bli löpbandet, 5km och en powerwalk.

I går kväll mötte jag upp Marika i gamla stan, vi satte oss på Corner club och drack drinkar… Super mys!

Nu på morgonen har jag hunnit städa bort julen lite, julkuddfodralen + julfilten är i tvättmaskinen innan de åker ner i källaren. Ska även se om man kan köpa en julstjärna på rea, råååååååkade ta sönder den i sovrummet nu när jag skulle ta ner den :p oooopps!

Sticker till studion vid halv tre, möter Sara och ev Jenny… Träna Pole och ev tabata (får hålla mig till mage, rygg och armar då mina ben är cementklumpar idag)

Kvällen blir hemma och storstäda bort de sista och ta fram ”våren” igen 🙂

Endast en dag ledigt sen börjar allvaret igen… Blandade känslor. Julen har fått mig och tänka ganska mycket på min framtid och vad jag vill göra… har en dröm men det är ett stort steg… vågar man? kommer det gå ekonomiskt?

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *