Nytt år!

2014-01-01

Nytt år i dag, första dagen på ett helt nytt år…. nya kapitel ska skrivas!

Inga nyårslöften, bara mål.. håller dom för mig själv 🙂 2013 har överlägset varit det absolut VÄRSTA året någonsin som jag iaf kommer ihåg. Tänker inte skriva en resume som alla andra bloggare gör… varför göra som alla andra?

Gårdagens skålades in med några tjejer innan utgång…


Nyårsafton är överskattat enligt mig.. vem har den snyggaste klänningen? De roligaste planeren? Vem är bjuden på mest fester osv… Även i år var den överskattad 🙁 Jag försökte… oj vad jag försökte…

Helt ny almanacka inhandlad, och JA jag använder fortfarande en pappers till mitt privatliv. Ajfånen har jag bara i jobbsyfte. Men denna är min dagbok, jag skiver varje dag hur jag mår och vad jag gjort. Himla kul att gå tillbaka och titta i efter. Jag har…… NIO almanackor... 🙂

Åkte hem till mina föräldrar i dag för nyårsdagsmiddag och mys. Kom dit vid 14 tiden och vi satt bara och prata om allt och ingenting innan pappa dukade fram middagen, min favoritmat 🙂 Fick även två matlådor med mig hem… hahahaha… man är fortfarande liten för sina föräldrar.

I dag har jag gjort ett av mina mål… okej…. jag berättar… ett av mina mål är att vara mera närvarande i det jag just gör här och nu. Så i dag har jag haft min mobil avstängd hela dagen… och vet ni… man klarar sig såååååå bra! Allt för många sitter klistrade med den i handen och är så osociala att man undrar varför man inte skickar sms fast man sitter bredvid, de skulle ju gå fram fortare än om man bara pratade 😉 Får se när jag slår på den igen.

Nu blir det lite breaking bad avsnitt innan sängen kallar…. det blir en tidig kväll i dag.

Önskar er alla en fin kväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *