Urartad lek!

Yeah en bättre dag idag! Bilder från dagen. Strandleken började lugnt med bara far o dotter. Sen kom Olof och drog på en växel entusiasm över sandleken, sen kom en indier, två, fyra, sex och plötsligt var vi omringade av intresserade och väldigt roliga män som ville kolla, hjälpa till och ha en rolig stund med oss. underbara människor!

Har chillat en heldag idag på stranden och njutit av massa kul. Alla indier vill ta kort med Nayomi o ibland även Cici och vill gärna hjälpa till i alla lägen det bara kan, skit roliga människor! Och alla skakar sådär roligt på huvet ni vet, haha, alla gör det 🙂

Ikväll blir det nyårsmiddag delux. Vi ska även byta hotell, kanske ikväll kanske imorgon. Känns braaaaaa….!

Nu blir det vin, relax och chill i 2h. Sen äter vi middag o poppar Champagnen under bar himmel. Ännu ett nytt år att fira in i värmen!

Önskar er ett Gott Nytt 2014 och hoppas ni får ett fint år med massa kul saker. Allt blir ju vad man gör det till 🙂

Kram
Yaz + alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *