Kaos

Hotellet på bilden är det vi bor på men vi är inte så nöjda med utfallet…

Landade i Goa idag. Bilfärden gick bra, förutom åksjuka. Kom fram till hotellet: Myfair Resort & Spa. Det blev kaos. Vi blev förvånade över hur…ja…vad ska jag säga, det är inte som vi trodde! Beachen skulle ligga 10min med en liten mysig båttur härifrån och vi skulle ha utsikt över en flod. Vi har ingen utsikt alls och beachen är 45min med bil. Kaos!!! Med 2 åksjuka är vi inte intresserade. Suck!

Aja, grabbarna har grillat ägaren så vi ska komma härifrån och byta boende. Håller på att kika på ett nytt ställe nu som ska ligga PÅ BEACHEN! Det blir billigt..

Ingen bra start i Goa. Men allt går att lösa så vi lutar oss tillbaka och dricker vin och ser framemot ett trevligt nyår imorgon. Jag måste säga att riktiga Indien med indier och kaos är kul. Jag har redan fått nog av turismen och har bara sett hotellet.

Är övertrött och har ont i halsen, igen! Förkyld och kinkig. Dags att få sömn. Jag är lite bitsk känner jag. Allt har ju gått bra men jag hade hoppats på en sandstrand…

Kram
Yaz + alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *