Resa till JAMAICA :)

Alla är för tillfället bortresa, vilket jag såååå förstår. Bra jul, men behöver knappt ta några semesterdagar, jul i Sverige suger och vädret är trist (i dag är det iofs SOOOL)

Just nu vet jag folk som är i Indien, Bahamas, Karibienkryssning, Thailand och Japan…. lyllo dom… Utom de som är i Thailand… Sorry…. men Thailand är inget som lockar mig.. been there, done that! Sen skulle jag inte tacka nej om någon betalade för mig, men skulle själv inte lägga så mycket pengar på det resemålet. Då finns det andra ställen jag hellre besöker som inte är som att komma till kanarieöarna….

Min nästa resa ska gå till JAMAICA! Dit vill jag så gärna åka…

 

Ser helt fantastiskt ut, inte så expanderat med Svenska turister som ska höja upp priset och skräpa ner. Kanske nästa jul? Då är det nästan lika bra som denna…. 6 semester dagar och då är man ledig i 18 dagar 🙂

Någon som vill me?

Nu ska jag snart dra och träna… fan vad bra jag varit denna jul… varannan dag har jag varit och tränat och jag har även bokat in i morgon, tors och fred.. 🙂 *stolt*

Jobbar på ett trix som är tungt som fan men fick lite tips av Angelica hur jag ska träna upp de musklerna jag behöver för att klara det så jobbar som tusan på det… och vet ni…. jag är såååå nära nu 🙂 Weeeiiiii!! Innan denna ledighet är slut ska jag tusan sätta det!

Ha en fin dag,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *