En väldigt ”annarlunda” massage upplevelse…

Tyvärr ingen bild på trosan…

Idag har vi haft poolhäng och bara tagit det lugnt. Sen har jag upplevt en väldigt annorlunda massage…minst sagt!

Det börjar med att jag kommer till behandlingsrummet som består av en brits och öppen vägg mot en gård, det var ingen där men ändå, jag väntade på att en indier skulle kolla över muren och se mig.

Det var torrt och smutsigt på gården och jag hann se att duschdraperiet var brunt. I bakgrunden hördes Hari Krishna (stavning oklar) och så lite hamrande…bra start på en avslappnad massage(!)

Så tar massörskan fram en jätte stor tanga trosa i typ papper eller nåt liknande, jag bara stod där med öppen mun och såg ut som ett frågetecken med papp-trosan i min hand, storlek XXXXXL och genomskinlig.

Så säger hon: Take away all! Only this! Och pekar på jätte trosan.

Okay, well bara att bli näck då. Det jobbiga va att hon glodde, mmmm hela tiden så att vara naken kändes att bli avklädd av en indier.

Sen kom bomben! Jag fick sätta mig på en stol med jätte trosan och så hällde hon varm olja i huvet på mig! Det rann över ansikte, axlar, rygg och ner i jätte trosan! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta så jag satt och asgarva! Önskade att någon annan delade min chock. Visste att Cici tog samma behandling så jag bara längtade till slutet så jag fick höra hennes intryck 😀

Sen gick det utför! Jag fick lägga mig på britsen på mage. Sen började hon med ”massagen” som bestod av dask på rumpan haha, på riktigt! Dask på rumpan, låren och mer rumpa och små tryck med fingerspetsarna, och mer varm olja. Massa olja, jag kunde ha friterats levande i all den oljan.

Sen fortsatte ”massagen” med att bli kittlad under fötterna, dask på rumpan, petad med fingerspetsarna och ni vet när man gosar med någon och han kittlar magen varsamt med fingrarna så det kittlas. Så gjorde hon! Haha, hela massagen var en väldigt annorlunda upplevelse.
Jag låg och asgarva så tårarna rann och hon bara fortsatte….

Till slut var jag bara ok med allt, till o med att hon masserade mina bröst. Väldigt konstig upplevelse! Kan inte säga att det var annat än obehagligt konstigt!

Jag håller mig till pedikyr på nästa ställe. Det med Ayurveda är inte min grej, måste nog bli hög på indisk svamp innan jag kan fatta djupet i en sån behandling…

Nu blir det vin för att avdramatisera min första o sista massagebehandling i Indien.

Kram Yaz m resesällskapet! 🙂

Ett svar på ”En väldigt ”annarlunda” massage upplevelse…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *