Sista fredagen detta år :)

Den absolut sista fredagen för detta år… hur ska ni tillbringa den?

Jag sitter nergrottad i ett exell ark, måste få denna klar i dag… asså ja jag jobbar i dag 🙁 Men jag jobbar hemifrån så ganska skönt. Jag jobbar så otroligt mycket bättre hemma i tysnaden där ingen stör mig 🙂

Vid 15 tiden ska jag faktiskt dra och träna, ska möta upp fina Sara i studion och busa lite tillsammans 🙂 Sen direkt ner på stan och möte upp mina fågeltjejer. I dag ska vi se Catching Fire, den andra filmen i triologin om hungerspelen. Läst alla tre böckerna så sett fram emot denna film i 1,5 år nu 🙂

 

 

Helgen kommer gå i lugnets tecken… känns som det är precis det jag behöver. Jag har även börjat kolla på en ny serie, Breaking Bad… sett de 4 första avsnitten.. den är okej, jag kommer fortsätta kolla på den iaf 🙂

Nä nu måste jag tillbaka till mitt exell ark :p

Namaste,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *