Delhi till Kochi dag 4

Mot Kochi…

Nu lämnar vi Delhi bakom oss. Den sista sorgsna upplevelsen, sanningen och vardagen för flera miljoner barn har fått mig och mitt resesällskap att vara tacksam och uppskatta livets små bekymmer mer än någonsin. 

Kolla cyklistens last, herre jisses!!! DHL i Indien? Hehe, näää men kul trots allt. 

Tjejen på bilden vid bilen, vi gissade på 5-6 år, tiggandes och väldigt mager och smutsig. Jag hade inget att ge trodde jag. Stack ner handen i min väska och drog upp en 200grams mjölkchoklad. Trodde inte mina ögon när Cici drog ner rutan, gav henne chokladen och hon bara ryckte den ur hennes hand, började nästan äta på pappret. Hon satte sig på vägen (bokstavligen) och slet av pappret, sen rullade vi vidare så jag vet att hon uppskattade den biten…Snacka om att hon på riktigt va hungrig! 


Shit alltså. Jag tror jag vet mitt mission här i livet. När det väl är dags…tills dess låter jag ödet visa mig min väg 🙂 

Man få inte ha fredagsmys i bilen…lite humor i allt. ”Helpline”. Ja eller ”Lifeline” borde det stått. 

Vi tog flyget från Delhi till Kochi. Från kaos, trafik, smuts och elände till en stad med palmer, mycket grönska, fiske, små byar och fina floder. Man kan andas frisk luft.

Vi har hyrt en chaufför med bil i 7 dagar för 30.000 deras pengar vilket motsvarar ca 3.000kr, för sju dagar, vad o vart vi vill. Skönt att ha samma chaffis och kunna se vad vi vill när vi vill.

Äventyret fortsätter imorgon, ska åka till Munnar, upp i bergen och ännu kyligare o friskare luft. Se elefanter och vattenfall, bergstoppar och kryddplantage. Spännande.

Nu är det dags för sömn och drömmar. Jag är helt slut från alla intryck.

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *