Framme i Delhi!

Allt har gått som det ska. Bilden från rummet.

Framme på hotellet och jag inser nu att vi inte kan gå utanför o ”ta en promenad” då det är sjukt på gatorna. Alltså jag har ändå rest mkt men det man såg på 30 minuters bilfärd var total kaos och en del misär jag inte är van vid. Tänkte på World War Z och andra skumma Zombie filmer, det påminner om hur det ser ut på gatorna här, i trafiken och vissa byggnader som bara falerar och folk överallt, hundar, kor, apor och fordon som inte borde rulla…

Ska försöka ta bilder om jag vågar dra fram kameran.

Ikväll ska vi på indisk cocktail party, fira in julen med ett företag. Spännande, haha, det kan bara bli bättre än vad jag tror 😉

Återkommer. Nu ska vi sova!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *