Let the show begin…

I går när jag kom hem från genrepet på kvällen så hade fina Jessica lagat mat till mig, god pasta med kyckling, paprika och lök i någon smarrig sås 🙂 Så lyxigt att få komma hem och få maten serverad, det är man inte med om så ofta! – LYX!

I kväll är det uppvisning… jag är lika nervig varje gång och min scenrädsla gör sig påmind 🙁 Men jag vet hur stolt jag är efter och att de ända sättet att jobba på det är att göra det oftare:) Det blir roligare och roligare och snart kanske jag vågar tacka ja till de förfrågningar som då och då kommer om att gigga….

 

Denna vecka går så snabbt…. i morgon ska jag mysa med Emelie och Lovisa, vi ska ut och äta och bara skvallra lite.

Torsdag kör jag en extra klass sen bara hem, fredag är det oooaw…. Disco-AW, just nu inte så taggad faktiskt utan hoppas jag taggar till. Lördag och Söndag INGA planer och sen är jag ledig måndag.

Lite roliga nyårsplaner börjar trilla in, håller tummarna för en av festerna blir av…. skulle vara såååååå kul!

Må fint,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *