Love, love, love <3

Vilken fin helg jag har haft 🙂 I fredags mötte jag mamma och pappa utanför mig då de ställde bilen här. Vi tog oss kommunalt ut till Djurgården och cirkus… Teatersupe som bestod av hjort till förrätt och oxfilé till huvudrätt. God mat, gott vin och föreställningen SPÖK var jätte bra.

Loa Falkman och Sussie Eriksson är fantastiska! Glada och tillfreds åkte vi hem till mig och mamma o pappa åkte vidare hem. Tack underbara ni för en fin fredagskväll och lucia, de gör vi om snart 🙂

Hemma hos mig väntade fina Jessica och henne har jag haft äran att ha hemma hos mig nästan hela helgen 🙂 På lördagen tog vi en långfrukost sen gick vi till gymmet, löpning och mage!

I går gick jag upp tidigt för att åka till studion och träna koreografi, tyvärr hade jag kramp i ena skinkan så fick mest kolla på. Sedan köpte jag två julklappar och åkte hem…. Väntade in jessica med att dricka glögg, slå in julklapparna och bak lussekatter 🙂 Jag har lovat att ta med fika på jul…. Love it! Vi gjorde hemmagjorda hamburgare och myste hela kvällen.

Har medvetet inte tagit så mycket kort i helgen, har försökt att inte ens ta upp telefon. Allt för många umgås med att titta på telefon… Trist tycker jag!! Men de resulterar i att jag inte har så mycket kort att lägga upp…. Aja…

I dag jobbar jag, i kväll till studion för genrep inför uppvisningen i morgon.

5 dagar kvar sen lite ledighet 🙂 Har tagit semester den 23…. Sååååå skönt!

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *