Den omtalade kalkonen!

Bilder från igår. Alltså jag står INTE bakom den vulgära kalkonen…haha, galet alltså!

Julfirandet blev en fin kväll, massor med kärlek, mat, julklappar och ett o annat. Kul att träffa hela släkten! Nu kan jag faktiskt se framemot våren o sommaren, det är bara 16 dagar till nästa år. Sen börjar ljusare tider!

Idag har varit lite återhämtning och en runda på stan. Har även hunnit på bio och sett The Hobbit 2, jag ville ju se mera! Nu får jag vänta 1 år till nästa..!

Jag har så mkt att göra innan avresan så jag inte vet hur jag ska göra med. Skulle behöva ett par extra timmar per dygn. Längtar till att få mitt projekt att bli helt klart så jag kan börja med nästa grej 🙂

Nu ska jag chilla vidare denna söndag, jobba lite och sen få jag se vad. Skulle behöva finputsa mitt projekt lite.

Kram på dig!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *