Deep in my thoughts….

 

Det är en frihet att våga, en känsla att ta för sig, en chansning när man får ett nej, me utan att försöka är som att sitta fängslad och långsamt dö…

/Yasmina

Ibland är jag ensam i mina tankar, jag har en sån dag idag, vill vara ensam och få tänka, tyst, lugnt, bara jag och mig själv…få ner saker från mitt hjärta. Bara för att jag drar mig undan betyder inte att jag är deppig, tvärtom, det är bra, det betyder att jag har andrum till saker jag tycker om.

***

Fick detta i ett sms idag från en härlig vän, hon tycker att de beskriver mig till punkt o prick. hmm…kanske 🙂

Oavsett vad så är jag faktist nästan alltid glad. Jag värdesätter mycket i mitt liv, framförallt hälsan, familjen, friheten och att våga vara den jag är…

/Y

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *