Min helg!

Har inte varit så trött på länge men klart värt det efter en sån fin helg 🙂

Jag har träffat så härliga nya bekantskaper och I just love it! Igår hade jag Nayomi hela dagen för mig själv, det blev hemma bus och innan vi åkte fjärilshuset och deras nya hajtank. Inte lika imponerande som akvariet i Dubai men klart spännande för barn. Värme är min grej så fjärilshuset är perfekt nu när kylan tagit över. Brrr…

Älskar fjärilar o annat vackert

Hajtanken

Soffhäng är så nice, kollat på en pixar animerad film med massa blåa gubbar, fråga mig inte vad den handlar om…

Nemo med hans pappa o mamma…

Det räkte inte med ETT…

Underbara busfia!

Nä jag drunknar i projekt just nu. Har Indien resan som inte är klar planerad ännu…Julmiddagar…Mitt hemliga projekt…Nytt projekt på jobbet…bara för att nämna några.

Skulle lunchtränat idag, träningskläderna här men det verkar bli svårt. Ok nu måste jag jobba vidare.

Hoppigt inlägg. Ses snart 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *