Give me a BREAK!

Jag DÖR snart av utmattning med bokning av våran jävla vinterresa!!! Sjuk resa vi gör till Indien. Det har varit en riktig utmaning att få till det inrikes, inte lika lätt som här att boka en resa med SJ. Här måste man skicka bild på pass, få hundra olika password, bekräftelser, ringa till Indier som pratar kass engelska, inget funkar och när man väl bokar så får man en lista i kö…det känns att vi Svenne bananer kommer go bananas där nere om det är så jobbigt att få till ngt haha! Allvarligt, allt vi rör har blivit kaos. Nu har vi äntligen bokat ALLT. Nu skiter jag i detta tills vi drar…

Upp om 6 timmar då. Blir en låååång dag! En jäkligt rolig dag 😀

Nu är det dags för en kall cola, sång och sen säng.

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *