Förhandsvisning, Hundraåringen :)

Kväll var jag på förhandsvisning av filmen Hundraåringen- mannen som klev ut fönstret och försvann. Tog med mig Magdalena, super mys 🙂 Det har premiär 26 dec och jag rekommenderar den om man vill se en lättsam film. Robert Gustavsson spelar en gubbe på 100 år och det gör han bra. Min favvo Mia Skällinger var oxå med. Har läst boken och tycker den var suverän, självklart är ju boken bättre men filmen var helt ok 🙂

En av de fördelarna med mitt jobb 🙂 Får massor med roliga inbjudningar till events osv… Trist nog hinner man inte gå på allt så man får prioritera 🙂

Nu blir det att invänta min favvoserie homeland sen sussa kudde!

Just de… mötte på ett av mina ex i dag som jag inte träffat på flera år, helt otippat men väldigt kul att se honom!

God natt
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *