Speak or be silent?

Just nu vet jag inte vad jag ska göra, prata ut eller hålla tyst? Min styrka har till stor del varit att låta ödet bestämma och lita på att det blir vad det är menat att bli. Det blir oftast bra då, om bäst vet jag inte. Så antagligen låter jag som vanligt ”allt vara” så blir det bra till slut.

Hittade ett par bilder på mig på Instagram, tyckte det passade in på mitt lilla dilemma ikväll, att våga vara mig själv, helt o hållet, oavsett sällskapet jag är i eller känslorna jag bär på.

Vet du, jag älskar att bjuda på mig själv och att få andra att kratta och må bra i mitt sällskap. Men det finns folk som inte fattar mig alls. Det tror att jag är en iskall bitch. Och vet du en annan sak? Som om jag bryr mig, näääää inte riktigt. Upp till en själv att vilja lära känna mig.

Hellre 5 goda vänner än 10 falska. Hellre vara tyst än att yttra mig i onödan. Helst låta ödet visa mig min väg och be min Gud om vägledning än att lita på faktaböcker eller låta pengar styra mig.

Konstigt inlägg ikväll. Min poäng är att jag även i fortsättningen kommer låta tiden ha sin charm i mitt liv och låta ödet styra till stor del fast jag tar beslut efter min magkänslan och tillit. Att jag är vem jag är med den jag är kommer jag att fortsätta vara oavsett vad du tror om mig.

PIECE!

Knasbollen
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *