1:a advent :)

Vaknade med ett leende på läpparna 🙂 SHIT vilken dag och kväll i går…. Hade ett kundevent på arenan i går som jag jobbat med många veckor som skulle hålla till på Lights som var igår. Det blev såååå lyckat, allt flöt på och alla var super nöjda! När klockan närmade sig 19 klev jag av jobbet och tog mig ner till premium till mina andra vänner och kollegor var… fullt ös från början och det ända jag kan klaga på egentligen är att det var kö till baren…annars helt ok 🙂

Hängde mest med lite kollegor och de som var på vårt kundevent, alltså återförsäljare… mycket kul 😉

Vaknade med ångest… inte att jag ångrar något utan jag kan vara så sjuk när jag är full… tänker mig inte för vad jag gör och vem som ser. I går gick jag all in som oftast och ja… vad ska man säga??… hahaha… låter det vara osagt, de som hände på Lights får stanna på Lights 😉 men OMG!!!

I dag har jag julpyntat 🙂 Sååååå mysigt….

Har bakat lussekatter och lyssnat på julmusik 🙂

Just nu står potatisen i ugnen (hasselbackspotatis) sen senare ska jag koka knäck och ta ett glas glögg, det blir premiär, har inte drukigt glögg i år och jag ÄLSKAR det 🙂

Känt mig som en hemmafru i dag.. hahaha.. städat, bakat och pyntat 🙂 I morgon jobb igen…

Denna vecka händer massor med kul… och lite tråkigt… ska dra en visdomstand på onsdag 🙁 ajajajaj…)

Önskar er en fin kväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *