BÄSTA HELG!!

God morgon!
Sovit nästan 12 timmar…. välbehövligt 😉

I fredags var det dax för vår årliga företagsfest, denna gång höll vi såklart till på Tele2 Arena 🙂 Rundvandring för alla… många som fortfarande inte varit där. Sen öppnades dörrarna ner till pitchen där det var en bankett, det var så vackert… vi fick gå längst en röd mattat, i slutet stod alla chefer och hälsa välkomna och vi fick champagne.

Uppdukade bord med vita dukar och alla hade fått en varsin guldhatt 🙂 Snabb som jag var tog jag bordet längst fram vid scen!

Mina fina kollegor 🙂

Jag och snygg Sabina 😉

Under kvällen skulle priser delas ut samt massor med underhållning… under kvällen var det bland annat Sebastian Karlsson (lustigt) 😉 och Kayo… tillsammans med hon från Ace of Base… minns inte var hon heter… och ca 10 dansere. En riktigt kul kväll som slutade med att de flesta stog på stolarna till I saw the sign…

Två till kollegor…. Micke till höger som var en av festfixarna för kvällen 🙂 GRYMT GJORT!!! Den absolut bästa företagsfesten jag varit på…. EVET!!

Sebbe!

Kayo..

Dansarna utklädda till zombies till låter Thriller…

En fantastisk 3-rätters med god dryck fick vi avnjuta. Jag hade BÄSTA bordsherren…. OMG!!!! Inte visste jag att det fanns sådana puddingar på jobbet 😉 Helt plötsligt blev det lite roligare att åka in på kontoret…. GOSH!!!

Kvällen slutade såklart inte efter maten utan fortsatte till en annan avdelning där det var disco, andra sidan var lekhörnan med biljard och massa andra roliga spel. Veronica Maggio uppträdde och jag tror jag stod i stort sett på dansgolvet hela tiden…. när jag inte var i baren 😉

Kl 02 stängde det och då tog jag sällis av min fina bordsherre ut där vi alla bjöds på korv m bröd, Pepsi max och snickers….

Kom hem och somnade med ett leende på läpparna…. Grymt jobbat alla min kollegor som varit delaktiga till denna fantastiska kväll!!

I går vaknade jag med jordens baksmälla… 2 resorb, 1 alvedon, 1 stark kopp kaffe och sen var jag på banan…. Åkte och körde 3 klasser, gick toppen bra.

Åkte hem, köpte med rökta räkor och massa annat gått, en kompis skulle kommit men tyvärr fick hon förhinder så jag spenderade kvällen själv hemma på soffan till delikatesser. Somnade vid 22 🙂

I dag är dagen oviss…. får se lite 😉

Hoppas ni haft en lika fin helg som jag!

Veckan som kommer är bokad varje kväll, bland annat AW med Adecco, mina klasser samt middag hos min kollega Niklas.

Ha en fin dag i solen,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *