Event!

I kväll mötte jag upp fina Jessica innan vi drog iväg på ett event som jag var inbjuden på av Adecco…. Fransk kväll där vi fick dricka franskt vin och äta franska delikatesser 🙂
Så mysigt att umgås med Jessie, hon är den galnaste jag känner!! Tok Fia!

Innan hann vi förbi en målarbutik och ÄNTLIGEN!!! Jag har hittat min tapet, eller rättade sagt…. Jessica hitta den… Vi bläddra och bläddra i alla kataloger sen skiner jessica till… Hon hitta den 🙂 Det är pärlor i tapeten, så jävla snygg! Den är lite mörkare i verkligheten än bilden så lite svårt att se.
Tuuuuur man bara ska ha 1 rulle 😉 Dom kostar…

I morgon är jag på arenan hela förmiddagen, sen har vi vår årliga personalfest… På arenan såklart 😉

Helgen på ingång så man kan bars le 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *