Vilken jäkla fredag!

Jisses Amalia! Eller hur man nu uttrycker sig utan att svära!? Men denna dag tog typ aldrig slut!!! Nayomi hade vägarna förbi mitt jobb idag, hon fick assistera mamma i att kolla nya spännande produkter och testa mössor och öppna massa olika paket! Så roligt 🙂

Annars har tiden runnit iväg fast ändå stått stilla. Svårt att förklara…! Men en riktig kaos dag!

Jag hann iallafall med ett kvällspass på Sats idag, otroligt men sant, body pump med mest vikter någonsin på ett pass, lite stolt faktiskt 🙂

Middag på Kalori. Alltid gott!!! Sen kom Marie och vi åt o handla godis och bunkra upp med popcorn och Montazami vin. Alltid avslappnat, så skönt att bara kunna umgås o se ut som hej kom o hjälp mig typ! Fast jag var inte den som gick med Nayomis paraply mitt i stan haha!!!

Kort kväll. Mys väder! Imorgon blir det party party!!! Nu är det sova, måste ta igen några timmars sömnbrist…!!!

Kram banan
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *