Måndag!!

Det känns överallt att det är måndag i dag, jag var tröttare än vanligare och jag behövde 2 koppar kaffe i stället för 1!

Var uppe lite extra tidigt då hantverkaren skulle komma och kolla på mitt kök, inväntar nu offert på arbetstiden då jag inte bestämt mig vad jag ska ha för material än…. Lutar åt en sten bänkskiva 🙂 det finns för mycket att välja på!!

Efter jobbet blir det lugnt, min favvodag är måndagar numera då jag aldrig bokar in något den dagen. Vill och orkar jag så tränar jag, vill jag inte tar jag en hemma kväll 🙂 Resten av veckan är bokad….

Hade det topp hos mamma o pappa i går, de bjöd på min favvo mat sen jag bodde hemma och jag fick till och med en matlåda med mig hem 🙂 till efterrätt hade pappa gjort ett nytt recept… Gotti!

Nu är det fullt ös på jobbet, hörs sen!
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *