Helgen går för fort :(

Precis varit på brunch med Jenny, Sara och Marika… Lika mysigt som vanligt 🙂 denna gång var vi på bankomat på odenplan, helt ok mat men servicen var inte bra… tyvärr!

Nu sitter jag på tåget ner till Nynäshamn, ska på middag och mamma och pappa. Har köpt ett fint paket till pappsen på hans dag 🙂

I går körde jag 5 klasser, ganska död efter… Det blev en spontanare till China teatern och Rock of Ages, för tredje gången 🙂 Den är bara sååååå bra! Jag och Marika fick en varsin biljett av söta Martina då hon hade tre. Tack fina vän <3

Så direkt efter mina klasser kom Marika med kläder och skor. Då jag inte skulle hinna hem emellan fick jag låna 🙂 Hon är ju bara föööör söt den där Marika, medans jag fixa mig gjorde hon i ordning en resorb sen hade hon köpt en paj till mig och vin 🙂 i plastglas 😉 Sen mötte vi upp Martina på teatern då hon redan var där.

Efter föreställningen mötte vi upp gänget på en pub och drack vin, underbara människor som är med i den föreställningen och sååååå roliga. Hade kramp i kinderna efter att ha skrattat så mycket 🙂 tack alla som var med i går!!!

I morgon bitti, 07:00 kommer hantverkaren och kollar på mitt kök. Jag vill ju göra om lite så hoppas på att han kan hjälpa mig 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *