Veckan som gått…

Hej!

Haft fullt upp hela veckan… som vanligt! Och när man väl har en timme eller kväll hemma så är det sista jag tänker på att öppna datorn för att blogga 🙁 Tyvärr..

Märker att jag mer och mer slutar kolla i datorn eller i telefon, facebook, instagram och så vidare intresserar mig inte lika mycket längre… vuxen?

Kan bli TOKIG när man sitter ett gäng och typ alla kollar bara i telefonen… jag har själv varit sån men jobbar på att INTE göra det… så respektlöst!


I måndags tränade jag efter jobbet, dubbla pass… dansfys och spuinny pole…. I slutet av spinnyklassen så känner jag hur det knakar till i nacken och när jag kommer ner från ”trixet” så känner jag smärta i hela nacke….
Kommer hem och självklart har jag sträckt mig så har nackspärr 🙁

Vaknade på tisdagen och var orolig då jag har mina klasser… ringde naprapaten som lovade att komma in innan mina klasser… efter 5 knack och tejp så var jag redo 🙂 VÄRLDENS BÄSTA NAPRAPAT!!!!

På onsdagen var det myskväll hemma… jag städade, köpte lite nytt till hemmet, kollade på en ny serie jag börjat med och bara va…. Jag älskart.

I går smet jag lite tidigare från jobbet, behövde se ljuuuuuuusssss…. just nu är det ju mörkt när man går på morgonen och mörkt på kvällen 🙁
Mötte upp Marika som sken som en sol på stureplan, gick till Escaliers nya del… jätte fin. Beställde en flaska vin och bara skvallrades lite 🙂

Senare gick vi vidare till tures för middag och lite mera vin 🙂

Sitter i Kista i dag fram till efter luncg sen drar jag till Globen för möte. Efter jobbet drar jag till studion och övar lite koreografi… då jag har min skada i axeln (som aldrig blir bra) och jag varit borta ett par tisdagar så ligger jag efter hela min grupp och jag vill så gärna vara med på uppvisningen så jag får öva lite själv. Marika kommer förbi en liten stund och supportar mig 🙂

Senare i kväll kommer Jessica som ska bo hos mig i helgen då hon jobbar i Älvsjö, ska bli fantastiskt att ha henne hos mig, hon är en stjärna som lyser upp.

Kvällen blir som sagt lugn med Jessica, middag, idol och lite vin.

I morgon kör jag FEM klasser så jag ska ladda med kolisar i dag 🙂

Fin fredag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *