Alltid mysigare teoretiskt!

I går efter jobbet åkte jag och körde 2 möhippor, den första….. Jag finner inga ord!!! Hur som, hade redan på dagen bestämt mig för att vara hemma på kvällen och bara mysa, vilket teoretiskt ÄR mysigt..

Kom hem, lång dusch och middag… Tände upp alla ljus och kraschade i soffan till idol.
MEN….. i praktiken är det oxå mysigt… men såååååå trist! Fredagskväll och ensam 🙁

Det är samma visa varje gång, så fort det är någon ”stor” helg så kryper alla in i bubblan relation. Alla m partner firar med varann vilket jag har full förståelse för. Men så trist när man som singel ”glöms” bort och exkluderas alla parmiddagar…

Aja…

Idag blir det en klass, kombinerad möhippa och svensexa. De har firat på varsitt håll och nu möts de upp för att dansa tillsammans, antar att de sedan firar var för sig igen 🙂

Sen sticker jag till jobbet ett par timmar, årets sista fotbollsmatch så nu lugnar det ner sig lite!

Kvällen oviss, antar hemma igen… skulle iofs behöva de.
Funderar på att köpa massa skaldjur och ha en liten frossa i min ensamhet 😉

Trevlig lördag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *