Underbara vänner!

I går hade jag mina fina fågeltjejer på middag 🙂 Jag hade lagat pulled pork och till efterrätt vit chokladkladdkaka m citron och kokos, vanliga kladdkakemuffins. Till detta fick dom vaniljglass och färska hallon 🙂

Det var verkligen sååå gott, allting 🙂

Jag fick två flaskor rött vin, en platta med massor med ögonskuggor och en refill till parfym… ni vet en sån man fyller på med sin riktiga så kan man ha den i väskan 🙂

Super trevligt som vanligt och sååå spännande att vi snart blir 6st på våra middagar 🙂

I kväll efter jobbet ska jag möta upp Jessica på Sats i liljeholmen, lite träning sen ska vi hem till mig och äta upp resten av maten som blev över 🙂 blir en riktig myskväll och hon sover kvar! Lycka!

Jag och jessica har känt varann sedan 2007 och sedan dess har vi hunnit med en massa skoj 🙂 När jag skulle leta bilder var det inte svårt, finns en miljon. Blev mest fascinerad av hur unga vi ser ut… vart har tiden tagit vägen?

Blir en kväll på soffan med massa ljus, filtar, rödvin och prat om livet… Vi båda två är lite vilse så vi får ge varann goda råd!

Visst är det underbart med fina vänner? Det har jag och det är jag så tacksam för
Kärlek,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *