Rättvisa och en rejäl uppdate!


*** Jag är jätte glad att våra mail resulterade i att finest plockade bort personen som hatade så mkt, det visar att det inte var ok! ***

Jag känner mig tyvärr lite besviken på responsen av att vi ville visa att vi inte tolererar vissa inlägg eller hat bloggar, att det skulle vara ett sätt av oss att locka läsare. Jag kan lägga ut en bild på mig i bikini, det skulle vara lite enklare sätt att ”locka till läsare”.
Så jag är splittrad. Lite ledsen och ja…osäker på min framtid här.

Bloggen för mig är ett sätt att framföra mina åsikter, skriva om min vardag, mitt liv som mamma och om mina drömmar, till ett par hundra läsare, ingen stor kommersiell blogg utan en liten privat.
Eftersom jag inte helt bestämt hur det blir så ska jag såklart skriva om mina tokiga dagar hittills!

I onsdags bokade vi vinter resan! Yeeeaaaah!!!! Vi åker till INDIEN! New Delhi – Goa – Kerala here we come! Vi åker över jul o nyår, ska bara ansöka om semester nu…lite sent ute!

I lördags var det full fart, förutom träning på förmiddagen så var vi på begravning för syrrans hund, på Djurkyrkogården. Så fint, så fridfullt och så vackert. Första gången Nayomi pratade om döden. Bilder på hundar, katter och hästar som står vid kors eller gravstenar och tända ljus. Hon och kusinen höll hand och promenerade runt hundratal gravar och var så nyfikna o fascinerade. Lite ledsna på sitt sätt.

 

     
 

     
 

   

Begravningen var jätte fin med tal och minnen. Tårar och kramar men ändå lättsamt…en underbar stund fast så känsligt..

Efter begravningen begav vi oss till Tyresö för myyyyys, bad och en grym middag! Mamma lagade en smarrig gryta, champinjon sås och grönsaksgratäng. Sen toppade syrran middagen med en sjuk efterrätt för både stora och små. Ett mästerverk och macaronisar! Vi bokstavligen rullade hem…hehe!

     

 
Skulle platsa i hela sverige bakar 🙂

   

 

Skulle sedan avsluta lördagen med en lugn kväll tillsammans med Marie. Amad gick på en fest vi var bjudna på men av någon anledning va inte Marie bjuden så jag valde att umgås med henne istället för att bli en del av en fest där en enda person exkluderades från. Konstigt och elakt!
Men fy 17 vad roligt vi hade haha, efter klockan tolv kom grannarna förbi helt spontant och så slutade med att det blev en fest! Herre jisses vad kul men segt dagen efter 😉

WHAT DOES THE FOX SAY – Kvällens låt!

  

Söndag vart det bio, kollade på Turbo i 40 minuter. Sen ville Nayomi ut…blev en lugn söndag med små fix på hemmaplan.

Tack alla som bidrog till en rolig helg och till er som stöttar oss och förstår oss! Vi ses framöver 🙂 

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *